Beograd-062/8926-333...Novi.Sad-065/8765-5159h-18h

Privatnost

Politika privatnosti

Politika privatnosti se odnosi na sve korisnike/posetioce web-sajta Eatfit.rs. Ovo je politika o zaštiti privatnosti i odnosi se na korišćenje svih proizvoda i/ili servise na web-sajtu Eatfit.rs. Privatnost vaših podataka je izuzetno važna za nas, te se obavezujemo da ćemo sve prikupljene informacije o vama čuvati u najvećoj tajnost. Podaci i informacije o korisniku neće biti dostupni niti će se ustupati trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulisana zakonom.

Informacije koje prikupljamo:

Posetom na web-sajt Eatfit.rs u određenim slučajevima prikupljamo sledeće informacije:

– Informacije koje vi podelite sa Eatfit.rs, kroz registraciju ili korišćenjem servisa trećih kompanija, kao što su Facebook, Google+ i sl.
– Koristimo cookies kako bi vaš korisnički nalog bio prijavljen na naš web-sajt.
– Prilikom posete web-sajtu Eat FIt, zapamtićemo podatke koje daje pretraživač koji koristite, kao što su verzija pretraživača, izabrani jezik i sl.
– Prilikom posete web-sajtu Eat FIt, zabeležićemo i broj poseta, otvorenih stranica, kao i vreme provedeno na stranici.

Sigurnost

Eatfit.rs preduzima sve neophodne mere kako bi se obezbedila sigurnost vaših podataka, uključujući SSL sertifikat, hash lozinki i enkripciju osetljivih podataka prilikom njihovog prenosa.

Pitanja

Eatfit.rs vam stoji na raspolaganju za sva eventualna pitanja ili nejasnoće koje možete imati. Molimo vas da nam se obratite koristeći bilo koji način kontakta dostupan na stranici Kontakt.