Beograd-062/8926-333...Novi.Sad-065/8765-5159h-18h

Ketering za firme

Ketering za firme

Napomena: Ukoliko želite da hranu dostavljamo i u firmi u kojoj Vi radite, slobodno nas kontaktirajte za detaljnije informacije oko uspostavljanje saradnje.  

ZA SADA DOSTUPNO SAMO U BEOGRADU!!!

Obezbedite sebe i svoje kolege zdravim i ukusnim ručkom za celu narednu nedelju! Za sve zaposlene u firmama sa kojima imamo saradnju spremili smo poseban meni za ručak, maksimalno prilagođen različitim ukusima i potrebama zaposlenih – počev od jelovnika, preko naručivanja putem aplikacije za telefon, pa do same dostave.

Preuzmite i isprobajte aplikaciju za Android

USKORO!!! aplikacija za iOS

APLIKACIJA

U aplikaciji se dodaje naziv vaše firme i sektor (tim, kancelarija…) kome pripadate, tako da se obroci adresiraju prema sektoru u firmi radi efikasnije dostave. Niko neće biti zadužen da šalje narudžbine za svoj sektor već svako sa svog telefona naručuje za sebe.

Zaboravite komplikovane excel tabele i brojeve telefona za naručivanje, uz našu aplikaciju ćete sa svog telefona za 5 min naručiti obroke za celu sledeću nedelju i izbeći svakodnevno „lupanje glavom“ šta danas jesti. Aplikacija je jako prosta za korišćenje i možete je isprobati bez registracije i pogledati šta je na meniju – Isprobaj aplikaciju

Naručivanje hrane unapred je jako bitno za vas jer mi unapred znamo koju količinu namirnica treba nabaviti, a vi možete biti sigurni u svežinu svakog sastojka jer ništa ne moramo da ledimo i čuvamo u kuhinji do poslednjeg trenutka pre isteka roka, već namirnice nabavljamo neposredno pre spremanja.

JELOVNIK

Sam jelovnik je napravljen tako da zadovolji većinu zahteva koje čovek može da ima prema hrani. Svakog dana se pripremaju različiti obroci, a svake nedelje je u ponudi drugi jelovnik kako vam zdrava ishrana nikad ne bi dosadila. Obroci spremljeni od strane našeg profesionalnog kuvara će vam u najmanju ruku izvući bar jedno „mmm“ … Pored glavnog jela u ponudi su i salata, potaž (čorba/supa), dezert i „hleb“.

Svakog dana će u ponudi biti jedan posan obrok i jedan veganski obrok, a svakog utorka (srpski dan) jedan obrok iz srpske kuhinje, dok će četvrtkom (junk day) u žargonu rečeno u ponudi biti „junk“ obrok.  Preuzmite našu aplikaciju ovde i pogledajte trenutnu ponudu ručkova.

Pored obroka, po veoma pristupačnoj ceni smo vam obezbedili gaziranu i negaziranu vodu Duboka (po tipu, jako retku vodu u Srbiji, sa visokim sadržajem kalcijuma i niskim sadržajem natrijuma), kao i 100% prirodne sokove bez dodavanja šećera, vode, konzervansa i limuntusa.

DOSTAVA

Dostava hrane se vrši od ponedeljka do petka i po dogovoru se može vršiti u jedan ili dva termina ako zaposleni imaju različite pauze za ručak, tako da svi dobiju što svežije i toplije obroke.

Za sve dodatne informacije i pitanja budite slobodni da nas kontaktirate.