Beograd-062/8926-333...Novi.Sad-065/8765-5159h-18h

Ketering za firme

Ketering za firme

Napomena: Ukoliko želite da hranu dostavljamo i u firmi u kojoj Vi radite, slobodno nas kontaktirajte.

Obezbedite sebe i svoje kolege zdravim i ukusnim ručkom za celu narednu nedelju! Za sve zaposlene u odabranim firmama spremili smo poseban meni za ručak, gde po veoma povoljnim cenama možete naručiti sveže spremljene kompletne obroke, integralne paste, obrok salate, heljdomlete i zdrave poslastice.

Pogledajte meni

Kao glavno jelo iskombinujte meso/ribu sa prilogom po želji, izaberite uz jelo sos, salatu i supu/čorbu koja je tog dana na meniju (nije obavezno naručiti sve navedeno).
Obrok salate su idealna opcija za hladan obrok napravljen od svežih sastojaka. Izaberite kombinaciju sastojaka koja se Vama najviše sviđa.
Heljdomlet je najzdravija varijanta rol obroka zato što je tortilja napravljena isljučivo od integralnog heljdinog brašna i jaja, a punjenje čine zdravi i ukusni sastojci.
Zdrave poslastice koje imamo u ponudi su najbolji dokaz da se možete zasladiti a da istovremeno ne unesete gomilu šećera i belog brašna.

Ukoliko imate neku napomenu u vezi obroka (npr. želite obrok salatu bez nekog sastojka i slično) upišite u zagradi do jela na koje se napomena odnosi.

Dostavu vršimo od ponedeljka do petka 2 puta dnevno: u 12h  i 13h. Ukoliko u Vašoj firmi većina kolega ruča ranije ili kasnije pišite nam pa možemo dogovoriti i drugo vreme dostave koje vama odgovara.

Narudžbine nam možete slati svakodnevno u vidu jedne tabele za celu firmu ili tabele po kancelarijama, a možete poslati i pojedinačno svoju narudžbinu na mejl eatfit.bg@gmail.com pa ćemo ih mi objediniti.

Uz narudžbinu nam u tekstu mejla upišite:
Naziv firme:
Kancelarija (opciono):
Ime:
Vreme dostave (12h ili 13h):
Kontakt: (upisati telefon osobe iz firme/kancelarije kojoj ćemo javiti kada hrana stigne ispred)

Za sve dodatne informacije i pitanja budite slobodni da nas kontaktirate.