Beograd-062/8926-333...Novi.Sad-065/8765-5159h-18h

Planovi ishrane

Obroci prema planu ishrane

Obroke prema planu ishrane možete naručiti do nedelje u 12h za narednu radnu nedelju. Prilagodite plan ishrane samo sebi tako što ćete izabrati koliko kalorija dnevno želite da unosite. Dnevne potreba za kalorijama možete izračunati pomoću kalkulatora kalorija

Izaberite da li želite da vam spremamo sve obroke ili želite da vam spremamo bez jednog od obroka u toku dana (doručka, ručka ili večere). Ako izaberete opciju bez nekog od obroka, dobićete za onoliko manje kalorija koliko taj obrok sadrži prema planu.

Kada pošaljete narudžbinu neko će vas kontaktirati, pa ukoliko vam nešto nije bilo jasno pri naručivanju, sve možete i naknadno promeniti.

Zdrava ishrana je jedina „tajna formula“ da na 100% siguran način regulišete svoju težinu za ceo život i još bitnije – budete zdravi.

Naruči obroke za 5 dana

Ukoliko prvo želite da probate naš plan ishrane i uverite se u to koliko su obroci zdravi i ukusni ili želite da naručite obroke samo za pojedine dane u nedelji – naručite jednodnevni plan ishrane samo za one dane kojima želite da vam dostavimo hranu. Svi korisnici FitPass kartica sada imaju 20% popusta.

Naruči obroke za 1 dan

Ili naruči telefonom ako ti je tako lakše