Beograd-062/8926-333...Novi.Sad-065/8765-5159h-18h

Jelovnik

plan_ishrane_za_sledecu_nedelju

(Klikni da otvoriš)

(Klikni da otvoriš)

Hrana koju mi spremamo se sastoji isključivo od zdravih namirnica bez dodatog belog brašna, zejtina, margarina i šećera. Za što ukusnije zdrave obroke koristimo razne kombinacije začina i marinada. Jelovnik je veoma raznovrstan i sadrži sve neophodne nutrijente iz različith vrsta namirnica.

Svi obroci u toku nedelje su različiti. Obroke na meniju menjamo svake nedelje kako vam ne bi dosadili isti ukusi.

Obroke prema planu ishrane spremamo i pakujemo sveže svakog dana neposredno pre dostave. Pri pakovanju obroka svakom od vas pojedinačno merimo količinu hrane na vagi kako bi vam dostavili tačno onu količinu kalorija koju želite da unosite.

Ovakav način ishrane je savršen za sve koji pored posla, treninga i drugih obaveza žele uvek spremne obroke koje će pojesti kada za to imaju vremena. Imate dovoljno opcija da plan ishrane prilagodite samo sebi. Svoje dnevne potrebe izračunate pomoću kalkulatora kalorija i izaberete da li želite da vam spremamo i dostavljamo sve obroke ili ćete neke obroke sami spremati (doručak/ručak/večeru).

Obroke za 5 dana

Plan ishrane za radnu nedelju (5 dana) koji možete potpuno prilagoditi sebi, gde uz pomoć kalkulatora određujete svoj optimalni dnevni unos kalorija. Ukoliko želite sami da spremate doručak ili večeru (ručak) možete naručiti plan ishrane i bez nekog od tih obroka.

Obroke za 1 dan

Ukoliko niste sigurni da li će vam se naša hrana svideti – naručite jednodnevni probni plan ishrane. Izaberite kog dana želite da probate obroke i koliko kalorija hoćete da unesete. Na ovaj način možete naručiti i obroke samo za pojedine dane u nedelji, tako što ćete naručiti više jednodnevnih planova za one dane koje želite.

Personalizovani plan ishrane

Plan ishrane koji će samo za vas sastaviti personalni treneri i uskladiti sa vođenim treninzima tako da vam možemo garantovati maksimalne rezultate

Ili naruči telefonom ako ti je tako lakše